طراحی دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی


نوع پروژه: طراحی چیدمان حمام و سرویس بهداشتی
طراح: مهندس محمد آرمند
مدل: ساناز کرمی
رندر: کیانا پرویزی
آدرس: سعیدیه
سال طراحی و اجرا: ۱۳۹۹
متراژ سرویس بهداشتی: ۴ متر

متراژ حمام: ۶ متر

کارفرما: سرکار خانم حسینی

از آن جا که حمام و سرویس بهداشتی کمتر در معرض دید هستند اغلب به چیدمان آنها توجه کمتری می‌شود. فضای محدود آنها باعث شده که از توجه به دکوراسیون و چیدمان آنها غافل شویم. دانستن نکاتی در مورد طراحی سرویس بهداشتی و حمام می‌تواند شما را برای استفاده بهینه از فضای آنها یاری کند. خصوصا در اتاق خواب مستر که این سرویس‌ها بصورت اختصاصی طراحی می‌شود.

در طراحی سرویس بهداشتی و حمام انتخاب رنگ بسیار مهم است. برای انتخاب رنگِ دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی، بهتر است از قانون 10-30-60 استفاده کنید. رنگ دیوارها، سقف و یا کف را به عنوان رنگ اصلی انتخاب کنید. اگر فضای محدودی دارید بهتر است رنگ اصلی، رنگ خنثی و روشن یا رنگ پاستلی باشد.

آینه یکی از ملزومات حمام و سرویسهای بهداشتی است. استفاده از آینه‌های دکوراتیو بزرگ، فضای شما را لوکس، پر نور و بزرگتر نشان می‌دهد.

نورپردازی از نکات مهم در دکوراسیون

اغلبِ حمام و سرویسهای بهداشتی، پنجره‌‌های کوچکی دارند و یا اصلا پنجره‌ای ندارند. بنابراین باید نورپردازی آن‌ها را به صورت اصولی و مناسب انجام شود. برای نورپردازی بخشی که دوش یا وان حمام در آن قرار دارد از چراغ سقفی توکار و ضدآب استفاده کنید. اگر فضای حمام و سرویس بهداشتی منزلتان بزرگ است از چراغ‌های آویز یا سقفی استفاده کنید.

روشویی کمد دار یکی از ضروری ترین تجهیزات حمام و سرویس بهداشتی است. این کمدها فضای مناسبی را برای چیدمان شوینده‌ها و لوازم آرایشی بهداشتی به وجود می‌آورد. یکی از بهترین روش‌ها برای چیدمان وسایل در فضاهای کوچک مانند حمام، استفاده از قفسه‌های چوبی و فلزی است. با این کار می‌توانید به راحتی حوله، شانه، ومواد شوینده خود را در این قفسه‌‌ها جای دهید.